qqqqqqqqqqqqqq
Viitorul misiunilor internaționale de observare a alegerilor
11 octombrie 2018
unnamed-7
Echipa României a obținut cinci medalii la Olimpiada Internaţională de Astronomie 2018
17 octombrie 2018

ANCPI: Vezi aici lista localităților din Regiunea de Nord-Vest care vor primi bani europeni pentru cadastrare

cadastru_60883700

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a inițiat procedura de licitație pentru Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 194 de unități administrativ-teritoriale (UAT).

ANCPI a publicat joi, 11 octombrie 2018, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), anunțul cu numărul CN1005022 – “Servicii de înregistrare sistematică în Sistemul integrat de cadastru și carte funciară a imobilelor din 194 de unități administrativ-teritoriale”. Finanțarea acestor servicii este asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Proiectul major privind „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”.

Achiziția se desfășoară pe 36 de loturi și se va finaliza cu încheiere de acord cadru/lot pentru o perioadă de 24 de luni. Bugetul maxim estimat este de 202.300.056 lei.

Anunțul a fost publicat și în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene (JOUE), cu nr. 2018/S 196-443574, astfel încât la procedură poate avea acces orice operator din țară sau din străinătate care îndeplinește cerințele solicitate de ANCPI. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 19 noiembrie 2018.

ANCPI a încheiat, pe 26 septembrie 2018, contractul de finanțare a Proiectului major cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP).

Proiectul „Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” completează obiectivul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) prin realizarea lucrărilor de înregistrare sistematică pentru 5.758.314 ha din 660 UAT-uri situate în zone rurale ale României

Valoarea totală a proiectului este 312.891.155 de euro, din care 265.957.482 reprezintă fonduri externe nerambursabile de la Uniunea Europeană și 46.933.673 – cofinanțare de la bugetul de stat.

Selectarea UAT-urilor din zonele rurale a fost făcută după următoarele criterii de prioritizare: localităţi care fac obiectul dezvoltării proiectelor de infrastructură prevăzute în Master Planul General de Transport al României, localităţi care implementează ori sunt incluse în proiecte de dezvoltare a infrastructurii în cadrul altor programe și localităţi în care sunt identificate zone cu vulnerabilităţi sociale particulare privind accesul informal la proprietate.

Vezi aici lista localităților din Regiunea de Nord Vest care vor primi bani pentru cadastrare:

 

BIHOR Chișlaz, Balc, Sălard, Abram, Tăuteu, Sârbii, Biharia
BISTRIȚA-NĂSĂUD Rebrișoara, Feldru, Nimigea, Șintereag, Uriu
CLUJ Moldovenești, Cojocna, Gilău, Apahida
MARAMUREȘ Mireșu Mare, Ardusat, Sălsig, Gârdani, Suciu de Sus, Cupșeni, Valea Chioarului, Coroieni
SĂLAJ Ileanda, Gâlgău, Zimbor, Năpradea, Românași, Sânmihaiu Almașului, Lozna
SATU-MARE Medieșu Aurit, Pomi, Turulung, Halmeu, Sanislău, Beltiug

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *