1531988888-451
CNI a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor pentru stadionul Steaua
19 iulie 2018
IMAG0592
Consultare publică: Ghidul pentru ”Reducerea emisiilor de carbon în municipiile resedință de județ prin investiții bazate pe planurile de mobilitate urbană durabilă”
21 iulie 2018

A fost semnat contractul pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la stadionul Dinamo

bucuresti-euro2020-465x390

Compania Națională de Investiții a semnat în 18 iulie 2018, contractul privind întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate la obiectivul de investiții “Stadion Nou pentru Clubul Sportiv Dinamo București” din Șoseaua Ștefan cel Mare, Nr. 7 -9, sector 2, București.

În urma demarării procedurii de achiziție publică privind atribuirea contractului au fost depuse patru oferte.

Potrivit ofertei câștigătoare, propusă de S.C. Lucian Simion Arhitectură S.R.L, durata pentru întocmirea studiilor de prefezabilitate și fezabilitate va fi de 75 de zile, iar valoarea contractului pentru prestarea serviciilor de proiectare este de 310.500 lei fără TVA.

Activitatea de elaborare a studiului de prefezabilitate se va face în corelare cu activitatea de elaborare a planului urbanistic zonal. Ordinul de începere a studiului de fezabilitate va fi emis după aprobarea planului urbanistic zonal.

În funcție de indicatorii urbanistici care vor fi aprobați prin PUZ-ul realizat de C.S. DINAMO, noul complex sportiv va avea o capacitate de aproximativ 18.000 de locuri și va îndeplini criteriile impuse de UEFA pentru derularea de competitii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4. Astfel, arena va beneficia de un teren de fotbal, cu o  lungime de 105 m și o lățime de 68 m, prevăzut cu gazon natural ranforsat sintetic, dotat cu degivrare și drenaj, spații pentru echipe și oficiali (vestiare pentru sportivi și arbitri), spații pentru mass-media (boxă, sală de conferințe, zona de flash interviu etc.), locuri dedicate persoanelor cu dizabilități, spații de cazare pentru sportivi, un muzeu al clubului sportiv, spații administrative și spații dedicate publicului (magazine, zona food).

Lucrările vor fi finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Compania Națională de Investiții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *