platinum eagle
Exercițiu militar comun în România, condus de americani
13 februarie 2018
gomes
Europarlamentar socialist despre Dragnea: Eu nu acopăr colegi corupți!
14 februarie 2018

Liviu Dragnea anunță un congres PSD în martie

dragnealiviu-605x

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va avea loc un congres al partidului în luna martie, urmând a se stabili data exactă și locul de desfășurare. Anunțul lui Liviu Dragnea a fost făcut după ședința Comitetului Executiv al PSD din această seară.

Înainte de ședința liderilor din PSD, Liviu Dragnea a spus că va cere un congres de validare a sa în funcția de președinte al  partidului, dar și pentru relansarea programului de guvernare.

”Nu este o şedinţă puţin importantă azi. Vom avea o evaluare a activităţii secretarilor de stat şi propuneri ca activitatea unora dintre ei să înceteze. Voi propune convocarea unui Congres Extraordinar. Asistăm la o perioadă bună de timp la dezbateri aprinse. Vreau să redefinim programul de guvernare, vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime, să ne implicăm în democratizarea societăţii româneşti, vreau să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung. În martie va fi Congresul extraordinar al PSD”, a declarat Liviu Dragnea înainte de CEX.

După ședință, Liviu Dragnea a anunțat că social-democrații au votat ca acest congres să aibă loc, posibil în 10 sau 17 martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *