burger
Meniul Zilei: Burger Jandarm lacrimogen!
20 august 2018
41063105_870527413071557_7362246137790595072_n
Europarlamentarul Daniel Buda cere demiterea celor trei responsabili de criza pestei porcine africane
10 septembrie 2018

Liviu Dragnea: ” În aprilie a fost o tentativă de a mă ucide”

dragnea asasini

La prima ieșire publică a lui Liviu Dragnea la 11 zile de la  protestul reprimat violent de către jandarmi  liderul PSD aduce în discuție un subiect absolut fabulos pentru simpatizanții săi: în urmă cu un an un personaj important la scară mondială ar fi plătit asasini care să-l omoare.

 

”Am avut amenințări cu moarte. În aprilie a fost o tentativă de a mă ucide. Au venit 4 străini în România, au fost cazați la Athenee Palace, 3 săptămâni și am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Suntem într-un stat mafiot. Știu cine îi plătise, un om foarte important în lume. Nu știu ce s-a întâmplat cu cazul”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea susține că acest lucru s-ar fi întâmplat în aprilie 2017, iar presupușii asasini ar fi fost patru străini.

 

Povestea expusă de liderul PSD a provocat reacții acide în mediul online. Oamenii susțin că prin povestea asta Liviu Dragnea încearcă să deturneze atenția publică de la victimele jandarmilor, în vreme ce alți comentatori îl trimit la psiholog.

O paralelă interesantă a fost făcută de către europarlamentarul Siegfried Mureșan, care îl compară pe Liviu Dragnea cu  dictatorul venezuelean Nicola Maduro.

Domnul Dragnea spune că anul trecut ar fi existat o tentativă de asasinat la adresa sa. Această parabolă a domnului Dragnea seamănă perfect cu minciuna gogonată a dictatorului venezuelean Nicolas Maduro care, pe 4 august, a înscenat un “asasinat” împotriva sa, pe care l-a folosit pentru represiuni ulterioare împotriva opoziției.  Mulți jurnaliști au fost arestați după incident pentru a împiedica orice relatare obiectivă.  Dictatorul mai spune că presupușilor atacatori le-ar fi fost oferite 50 milioane dolari și cetățenia americană. Povestea perfecta. 
Mai mult, dictatorul venezuelean vorbește despre “un act de răsturnare” a Guvernului prin violență. Parcă am auzit asta și de la propaganda guvernului Dragnea. Realitatea este că pesediștii de la conducerea Guvernului se poartă ca niște dictatori latino americani.  Eu vreau ca România să fie o țară europeană, în care hoții să fie la închisoare, iar oamenii cinstiți și competenți la conducerea țării”, spune europarlamentarul Siegfried Mureșan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *