maxresdefault
Viitoarea politică agricolă a UE: Deputații europeni solicită o finanțare echitabilă, fără renaționalizare
21 mai 2018
20180522PHT04017_original
Eurobarometru: 60% dintre cetățeni consideră că aderarea la UE a țării lor este un lucru bun
29 mai 2018

Mark Zuckerberg merge astăzi în Parlamentul European pentru a se întâlni cu președintele Tajani și cu președinții grupurilor politice

Facebook-Mark-Zuckerberg-prezentare-congress-american-1170x658

Astăzi la ora 18,00, fondatorul și CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, va merge în Parlamentul European pentru a se întâlni cu președintele Antonio Tajani și președinții grupurilor politice.

Zuckerberg va participa la Conferința președinților grupurilor politice din Parlamentul European. Reuniunea, care va începe în jurul orei 18,20, va include participarea președintelui și a raportorului Comisiei parlamentare pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne.

În mod excepțional, pentru prima dată, Conferința președinților va fi transmisă în direct și va fi disponibilă prin streaming.

Înaintea întâlnirii, președintele Tajani a declarat: „Consider ca pozitiv faptul că fondatorul Facebook a acceptat invitația noastră de a veni în întâmpinarea reprezentanților a 500 de milioane de europeni. Este un semn de respect pentru legiuitorul cu cea mai mare piață din lume și apreciez că mi-a acceptat cererea ca întâlnirea să fie deschisă direct tuturor cetățenilor”.

La ora 19,30, președintele Tajani va organiza o conferință de presă în sala de presă a Parlamentului European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *