Schengen
Parlamentul European dorește să disponibilizeze un fond de investiții pentru Ucraina, Georgia și Moldova
17 noiembrie 2017
presedintele Romaniei Klaus Iohannis
Președintele Klaus Iohannis critică parcursul Guvernului și Parlamentului în domeniul Justiției, reflectat și în raportul MCV
18 noiembrie 2017

PNL și USR au depus moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose

raluca turcan

PNL și USR au depus vineri, la Parlament, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Tudose intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Moțiunea a fost semnată de 148 de parlamentari PNL, USR, PMP, deputații neafiliați Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin.

„Această moțiune de cenzură vine în sprijinul celor loviți și mințiți de guvernarea Dragnea — Tudose. Niciodată după anul 1989 o guvernare nu a ridicat împotriva ei atâtea categorii de români, funcționari publici, angajați la stat, angajați în sectorul privat, pensionari, oameni de afaceri, ONG-uri, societate civilă. Practic a fost un balon de săpun care s-a spart și victimele au fost toți cetățenii României. Un program de guvernare care promitea majorări salariale a adus din nefericire scăderi de salarii și în cel mai fericit caz mici majorări. Au fost mințiți pensionarii prin amânarea legii pensiilor. Sprijinul pentru mediul de afaceri s-a transformat în povară suplimentară pentru toți oamenii de afaceri cinstiți. Administrațiile publice au fost lovite până în măduva oaselor de poverile pe care le-a introdus acest guvern și mai ales de lipsa banilor pentru investiții’, a declarat Raluca Turcan, liderul deputaților liberali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *