dan barna
USR: ”Demisia imediată a ministrului Justiției”
23 februarie 2018
kelemen_hunor_a_declarat
Kelemen Hunor, președinte UDMR: ”A fost o analiză foarte amănunţită a ministrului Justiţiei”
23 februarie 2018

Premierul Viorica Dăncilă: ”Nu depinde ce cred eu”

dancila

Premierul PSD Viorica Dăncilă nu a vrut să se pronunțe  clar asupra calității raportului prezentat de către ministrul Justiției.  Premierul susține că nu a discutat despre raport cu Tudorel Toader.

 

„Nici nu am intenția să discut. Am spus de fiecare dată că justiția trebuie să fie liberă și că nu trebuie nimeni să interfereze în actul de justiție. Am ascultat raportul la televizor, am văzut ce este în raport, am ascultat fiecare punct în parte. Totul trebuie să-și urmeze cursul și nu cred că trebuie ca eu să dau un verdict sau ca altcineva să dea un verdict”, a spus Viorica Dăncilă.

Cu referire la calitatea raportului, premierul a spus:

”Nu depinde ce cred eu sau ce e clar sau ce nu este clar. Cred că în țara aceasta avem Constituție, avem legi și fiecare trebuie să acționeze în acest mod. Nu contează dacă eu susțin sau nu susțin un punct de vedere. Contează ca ceea ce a scris ministrul Justiției în acel raport, dacă este – este adevărat, pentru că ministrul nu poate… înseamnă că toate aceste lucruri sunt îngrijorătoare și că trebuie luată o decizie. Cum va fi luată această decizie nu mă înrebați pe mine, pentru că nu depinde de mine”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *