41063105_870527413071557_7362246137790595072_n
Europarlamentarul Daniel Buda cere demiterea celor trei responsabili de criza pestei porcine africane
10 septembrie 2018
3
Rețeaua iraniană: O grupare care controla 60 la sută din traficul cu heroină din București, destructurată de DIICOT
11 septembrie 2018

Start la concursul „Tânăr român, fermier european!”

fermier

 

Dacă ești fermier și ai sub 40 de ani, poți participa la concursul „Tânăr român, fermier european!”devenit deja traditional, inițiat de europarlamentarul PPE/PNL Daniel Buda cu sprijinul Grupului PPE din cadrul Parlamentului European.

”În calitate de europarlamentar, de membru al Comisiei de Agricultură şi Dezvoltare Rurală din Parlamentul European și de membru al Grupului PPE din PE, îmi face o deosebită plăcere să anunț concursul devenit deja tradițional pentru tineri și anume „Tânăr român, fermier european!”, a anunțat europarlamentarul Daniel Buda.
Concursul, organizat cu sprijinul Grupului PPE, este dotat cu 4 excursii la Parlamentul European de la Bruxelles în perioada 17-18 octombrie 2018, dar cel mai important lucru este faptul că unul dintre proiectele câștigătoare va participa și la Congresul Tinerilor Fermieri desfășurat de Grupul PPE în aceeași perioadă la Bruxelles.
Competiţia este deschisă pentru tinerii fermieri sub 40 de ani. Participanţii trebuie să transmită la adresa de e-mail europarlamentardanielbuda@gmail.com o prezentare de maximum două pagini a unui proiect agricol implementat de către ei, însoţit de poze şi/sau un film de prezentare a afacerii proprii din care să reiasă activitatea pe care o desfășoară.
Perioada de transmitere a proiectelor este 12-23 septembrie 2018.
Din cele patru proiecte câștigătoare, un proiect va fi susţinut de către un tânăr fermier şi în cadrul Congresului Tinerilor Fermieri, eveniment organizat de către Grupul PPE în perioada 17-18 octombrie 2018, la Bruxelles, la una dintre cele 3 categorii:
1. Cel mai bun proiect
2. Proiectul cel mai durabil
3. Proiectul cel mai inovativ

”Rolul jucat de tinerii fermieri este esenţial pentru dezvoltarea sustenabilă a agriculturii. Tocmai de aceea, concursul „Tânăr român, fermier european!”, are ca scop sporirea vizibilității tinerilor fermieri care au ales să perfomeze în mediul rural din România şi identificarea activităţilor inovative, sustenabile şi cu o orientare corectă înspre piaţă precum și oferirea unui exemplu de bune practici pentru alți tineri care doresc să investească în agricultură. Aştept eventualele întrebări la adresa: europarlamentardanielbuda@gmail.com. Mult succes tuturor!”, precizează europarlamentarul Daniel Buda (PPE/PNL).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *