paul paun
Iulian Fota: ”De ce toate declarațiile astea cu mitraliere, cu gloanțe în cap și oameni călcați în picioare vin doar dinspre o singură parte?”
13 august 2018
spital1
Doctoriță din Borșa, către diaspora: ”Sper să beți cu paiul câte zile mizerabile mai aveți de trăit!”
13 august 2018

Teoria unui europarlamentar PSD: Grup agresiv cu pălăriuțe maramureșene

pascu foto

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu comentează ironic evenimentele din 10 august, când a avut loc mitingul Diasporei, și înaintează teorii care pun sub semnul întrebării atât autenticitatea imaginilor, cât și identitatea protestatarilor agresivi.

Într-o postare pe pagina sa oficială, europarlamentarul PSD ia în derâdere victimele jandarmilor din noaptea de 10 august.

“Parchetul Militar face apel la protestatarii care au fost răniți în urma protestelor din 10 august să meargă să depună plângeri. Probabil că plângerile vor arată cam așa: “Jandarmii m-au împiedicat – cu brutalitate – sa îl lovesc pașnic pe unul din colegii lor” – scrie Ioan Mircea Pașcu.

pascu 2

Într-o altă postare în care pune sub semnul întrebării veridicitatea rănilor căpătate de protestatari. O femeie a postat drept răspuns câteva poze cu rănile victimelor jandarmilor și l-a întrebat ce părere are despre ele. Europarlamentarul a răspuns:

”Doamnă, de unde știm că nu sunt fotografii din altă parte? Sau că redau persoane absolut pașnice? Numai fotografia de la mijloc e clar de la proteste, pt că relatările vorbeau de un grup agresiv ce purta pălăriuțe maramureșene”. 

ioan mircea pascu

Nu este prima dată când Ioan Mircea Pascu aruncă în public teorii cel puțin interesante. Tot în această vară, când a avut loc Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, europarlamentarul PSD sugera că rușii au manipulat clima pentru a avea vreme frumoasă.

A observat cineva că, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, în timp ce în jur, ma refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua săptămâni – și vor urma încă doua, până la sfârșitul Cupei – Rusia se afla încontinuu într-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur într-o zonă de presiune joasa”, a scris atunci europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

 

Ioan Mircea Pascu este membru al Parlamentului European din partea PSD din anul aderării României la UE, 2017. Din 2014 este vicepreședinte al Parlamentului European.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *