Porci-ingropati-cu-pesta-porcina-africana
”Soluții” românești  de infestare a apei freatice cu Pestă Porcină. Autoritățile, acuzate  că amorsează o bombă biologică”
7 august 2018
gaze1
Jandarmeriada: 100.000 de români gazați și bătuți pentru că protestează împotriva guvernării corupte a PSD-ALDE
13 august 2018

Unificarea dreptei începe în județul natal al lui Maniu și Coposu. Semnalul a fost dat de liderii județeni ai PNL, USR și PMP

38770578_215337715803705_7072826687058083840_n (1)

 

În premieră națională, trei organizații județene au decis să iasă public și să dea un semnal de unitate contra PSD. Astăzi, la Zalău, liderii celor trei organizații județene de la PNL –  deputatul Lucian Bode, USR – Carmen Olar și PMP –  Adrian Popan au susținut o conferință de presă comună în cadrul căreia au semnat pentru susținerea campaniilor pe care fiecare partid le derulează în acest moment. În mod simbolic, semnalul de unitate al dreptei a fost dat chiar în județul natal al făuritorului României Mari –  Iuliu Maniu, și al celui care a fost considerat reperul moral al românilor după 1989 –  Corneliu Coposu. Cu atât mai mult cu cât Sălajul este, de mai multe cicluri electorale, captiv PSD-ului.

 

”Suntem astăzi, aici, în faţa dumneavoastră şi prin intermediul dumneavoastră în faţa cetăţenilor, în faţa sălăjenilor, pentru a ne asuma public susţinerea reciprocă pentru campaniile publice derulate de către fiecare formaţiune politică în parte. Este vorba despre fără penali în funcții publice, 300 de parlamentari, alegerea primarilor în două tururi și oprește furtul din banii tăi de pensie. Cred că la nivel parlamentar avem o colaborare bună atât cu USR, cât și cu PMP, dovadă fiind acțiunile comune – moțiuni, sesizări de neconstituționalitate. Observ  însă că atunci când vine vremea să comunicăm aceste lucruri, nu reușim să o facem pe aceeași voce. Cred că de aici trebuie să începem!”, a spus deputatul Lucian Bode, care este și vicepreședinte la nivel național al PNL.

Alături de liderul liberalilor sălăjeni au stat ceilalți doi președinți de organizații județene, Carmen Olar (USR)  și Adrian Popan (PMP).  Mesajul transmis de cei doi au completat intenția de a face front comun la nivelul Sălajului împotriva PSD.

Pe plan local, cele trei forțe politice prezente aici, prin reprezentanții lor legitimi, au hotărât să spună STOPSD și să se ralieze fiecare următoarelor cauze susținute- fără penali în funcții publice, 300 de parlamentari, alegerea primarilor în 2 tururi și oprește furtul din banii tăi de pensie. Suntem determinaţi să demonstrăm, prin acţiuni concrete, că tragem toți în aceeași direcție, iar destinația finală este să scăpăm România și pe români de guvernarea PSD-ALDE. La nivel local/judeţean eu şi colegii mei de la USR şi PMP suntem determinaţi să scăpăm de guvernarea toxică a PSD Sălaj”, a punctate liberalul Lucian Bode.

Cei trei lideri județeni au semnat public pentru susținerea campaniilor pe care le derulează și au convenit ca fiecare partid să-și ajute aliații politici la strângerea de semnături.

38806607_2131437280512079_5352492234023370752_n (1)

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *